La botiga

botiga

A la botiga de Terra de Salut pots trobar tot el que necessites per cuidar-te. T’oferim un tracte proper, on et puguis sentir com a casa, però sense prescindir del rigor científic .

L’Elisenda, la seva propietària,  és biòloga especialitzada en microbiologia, és màster en Salut i Nutrició,  terapeuta holística i ha treballat molts anys en la indústria farmacèutica; d’aquesta manera coneix perfectament tant la medicina convencional com la complementària. La seva visió és que la suplementació i les teràpies naturals haurien d’anar de la mà amb la medicina convencional. Per aquest motiu, ella et pot recomanar tant un suplement natural per una dolència lleu, com una visita al metge, si creu que el teu problema no es pot resoldre des de Terra de Salut o si creu que abans de qualsevol tractament necessites un diagnòstic més acurat.

Els productes amb els quals treballa principalment són dins del possible ecològics, de proximitat i naturals:

-Alimentació ecològica i natural, superaliments i menjar per persones amb necessitats especials (celíacs, diabètics, persones amb sobrepès, productes per vegans…). També pots trobar un assortiment de productes frescos (tofu, seitan, hamburgueses vegetals, formatge vegà…), llets vegetals i aigua de mar.

-Cosmètica natural: productes sense tòxics per tal de que et puguis mimar la teva pell i el teu cabell, sense perjudicar el teu cos. Pots trobar productes per la cara, olis hidrantants, sabons, xampús, cremes corporals, tints pel cabell… També aptes per vegans, sense experimentació animal.

-Suplements: fitoteràpia, compostos de vitamines, minerals, oligoelements i tot allò per ajudar-te en aquells problemes de salut que puguis tenir (insomni, depuratius hepàtics, dolor articular, estrenyiment, problemes respiratoris…)

Infusions i herbes remeieres: per tal de que puguis gaudir d’una agradable beguda, mentre t’aprofites de les seves propietats.

-Flors de Bach: el remei es testa amb kinesiolgia al mateix moment per tal de que et puguis endur el preparat que  ajustat a les teves necessitats.

-Incensos i olis essencials: per tal de que puguis gaudir dels increïbles beneficis de l’aromateràpia

-Minerals i pedres, en la seva forma natural, per treballar directament sobre els chakres o pulides com a joia. Per regalar-te o per regalar una joia amb propietats energètiques, una làmpara de sal, de selenita, etc

Consulta  les nostres marques i els productes destacats que tenim a la botiga.

Si trobes a faltar algun dels productes que necessites a la seva botiga, te’l pot facilitar ràpidament sense cap càrrec extra o proporcionar-te’n un d’equivalent.

Tens alguna consulta sobre la botiga?

La pots localitzar al telèfon 93 441 4556 o escriure-li un mail a terradesalut@gmail.com i et contestarà en la major brevetat possible

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segueix-nos a les nostres xarxes socials