La Meditació

La Meditació

L’estat alfa iogaés un estat natural del nostre cos, pel qual passem tots en el procés d’adormir-nos i de d
espertar-nos i en el qual estan obertes les portes del nostre subconscient. És aquell moment en que podem percebre el món real, però que es comença a entrebarrejar amb el món dels nostres somnis. Quan induïm aquest estat de manera voluntària, s’anomena meditació.

Per començar a fer una meditació normalment intentem mantenir un estat d’atenció concentrat sobre un objecte extern, intern, un pensament la nostra respiració o una emoció.   La idea és, a través d’una relaxació física, arribar a una relaxació mental. Si la nostra ment està menys ocupada en els seus pensaments quotidians, llavors comencen a aflorar en aquest estat tots aquells desitjos ocults, aquelles parts que hem reprimit, els patrons i les creences sobre tots els aspectes de la nostra vida que ens han anat imposant des de petits. Totes aquestes parts més ocultes de la nostra ment és el que anomenem subconscient.

Precisament per aquest motiu és important poder arribar a ell, escoltar-lo, veure què és el què amaga, el que ha reprimit i el què no vol que surti.

Estan científicament comprobats els beneficis de la meditació per al nostre organisme:

beneficis-meditacio

A Terra de Salut també pots gaudir dels beneficis de la meditació

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *