Les nostres teràpies

Espai terapèutic

sala-del-mig

L’àrea terapèutica de Terra de Salut és un espai  de relax i benestar on et podràs connectar amb el teu interior. Aquí podràs recuperar la teva salut i el teu equilibri físic, mental, emocional i energètic.  Disposem de dues sales per a teràpies individuals i una sala més gran, que utilitzem de manera polivalent per fer les teràpies grupals, els tallers i les activitats.

Si parles amb la Rosa, la responsable del centre, ella t’orientarà al tipus de professional que convingui més segons la teva dolència o segons allò que vulguis trobar. També pots participar en algunes de les nombroses activitats que muntem, a la nostra sala polivalent.

sala-gran

Els professionals de Terra de Salut estem a disposició d’ ajudar-te a recuperar el teu equilibri i el teu benestar físic, mental i emocional. Per aquest motiu et facilitem l’accés a un bon nombre de teràpies, tant individuals com grupals, així com nombroses activitats lúdiques, divulgatives i informatives.

Els professionals de Terra de Salut estem a disposició d’ ajudar-te a recuperar el teu equilibri i el teu benestar físic, mental i emocional. Som un equip que treballem amb tu i per tu.  Realitzem teràpies tant individuals com grupals, així com nombroses activitats lúdiques, divulgatives i informatives. Per ajudar-te a triar la teràpia que més s’ajusti a les teves necessitats, les hem dividit en 6 grans blocs.

  • Dietètica i nutrició
  • Teràpies energètiques
  • Massatges i altres teràpies manuals
  • Teràpies d’autoconeixement personal i de contingut emocional
  • Tècniques d’avaluació corporal

Les nostres teràpies

Pots clicar damunt de cada teràpia per veure en què consisteix  i si s’adequa amb el que estàs cercant. Si tens algun dubte o pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

Acupuntura

Astrologia

Dietètica

Dietoteràpia xinesa

DMC (Desactivació de la memòria corporal)

Flors de Bach

Kinesiologia

Quantum Analyzer

Massatge

Massatge Tui Na

Medicina Tradicional Xinesa

PNL

Reflexologia podal

Registres Akashics

Reiki

Sanació prànica

Tarot evolutiu

Teràpia craneosacral

Ventoses

Segueix-nos a les nostres xarxes socials