Les nostres teràpies

A la part del darrere de Tesala-del-migrra de Salut hi trobaràs el nostre centre de teràpies, un espai  de relax i benestar on et podràs connectar amb el teu interior per tal de relaxar-te i recuperar la teva salut i el teu equilibri físic, mental, emocional i energè-tic.  Disposem de dues sales per a teràpies individuals i una sala més gran, que utilitzem de manera polivalent per fer les teràpies grupals, els tallers i les activitats.

Si parles amb la Rosa, la responsable del centre, ella t’orientarà al tipus de professional que convingui més segons la teva dolència o segons allò que vulguis trobar. També pots participar en algunes de les nombroses activitats que muntem, a la nostra sala polivalent.

sala-gran

Els professionals de Terra de Salut estem a disposició d’ ajudar-te a recuperar el teu equilibri i el teu benestar físic, mental i emocional. Per aquest motiu et facilitem l’accés a un bon nombre de teràpies, tant individuals com grupals, així com nombroses activitats lúdiques, divulgatives i informatives.

 • Dietètica i nutrició: prevenció, curació o eliminació dels símptomes d’algunes patologies, el sobrpès i l’obesitat a través del aliments que ingerim o eliminem de la nostra dieta.
 • Medicina Tradicional Xinesa: aplicació conjunta de diverses tècniques de medicina tradicional xinesa com l’acupuntura, la moxibustió, l’auriculoteràpia, el làser, les ventoses o la fitoteràpia permeten fer front a centenars de patologies.
 • Teràpies energètiques: a través de la canalització de l’energia, que es considera clau en el benestar físic, mental i emocional de l’ésser humà, es mira de millorar l’estat del pacient i ajudar a que aquest pugui recuperar el seu equilibri.
 • Teràpies Manuals: són aquelles en què s’utilitzen les mans per manipular els teixits tous del nostre cos, amb l’objectiu demillorar el dolor, desfer les contractures, promoure la relaxació física i mental, millorar la mobilitat i, en general, reestablir la salut. Fem massatges descontracturants, relaxants, circulatoris, reflexologia podal
  • Massatge
  • Teràpia craneosacral
  • Reflexologia podal
 • Teràpies d’autoconeixement personal i de contingut emocional: altrament denominades d’autoajuda o creixement personal, aquestes teràpies tenen per objectiu la superació i el canvi personal, el poder-se coneixer millor a un mateix o poder determinar quins bloquejos i/o factors externs o interns interfereixen en el procés de la nostra vida i l’eliminació de creences limitants per tal de poder adoptar noves maneres de pensar i d’actuar i sortir de la nostra zona de confort
 • Teràpia holística: fem una valoració del cos físic, emocional i energètic i les seves interrelacions per poder tractar dolències concretes, fer un testatge alimentari o determinar que és el que et falta al teu organisme, allò que et perjudica o allò que necessites de manera més immediata i segura per tu.
Segueix-nos a les nostres xarxes socials